Köpvillkor E-handel

Välkommen till våra köpvillkor för e-handel på Anderssons Trafikskola Eftr Bertil Hök AB nedan kallad Anderssons Trafikskola. Dessa villkor gäller för all försäljning till konsumenter i Sverige via vår webbplats. Genom att genomföra en beställning hos oss accepterar du villkoren nedan och samtycker till att vara bunden av dem. Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom villkoren innan du genomför din beställning.

§1 Priser
De priser som gäller för inköp från Anderssons Trafikskola anges på vår webbplats vid inköpstillfället. Alla priser anges i svenska kronor och är styckpriser inklusive moms om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella uppenbara felaktigheter i prisangivelserna. Fraktkostnad kan tillkomma, se §3 – Leverans och frakt.

§2 Betalning
Följande betalningsmedel är tillgängliga vid e-handel från Anderssons Trafikskola]: Swish, Visa, MasterCard och Faktura. Betalningen debiteras direkt vid köptillfället. Vi samarbetar med Bambora för betalningshantering.

§3 Leverans och frakt
Varor som beställs från [Ditt företagsnamn] skickas normalt med post inom 2-4 arbetsdagar efter beställningstillfället. En enhetsfrakt på 49 kr per order tillkommer för varor som inte levereras digitalt. För varor som hämtas ut på plats utgår ingen fraktkostnad.

§4 Ej uthämtade varor
Om du beställer en vara och sedan väljer att inte hämta ut den debiteras du 150 kr i administrationskostnader. Ej uthämtade varor/tjänster betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

§5 Ångerrätt, reklamationsrätt och retur
Retur inom 14 dagar
Kunder har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från den dag då kunden mottar varan. Kunden ska meddela [Ditt företagsnamn] om detta inom fjorton (14) dagar från den dag varan togs emot eller tjänsten betalades. Meddelandet ska ske per e-post eller brev.

Returadress
Retur av vara ska ske till Anderssons Trafikskola, ThureRöingsgatan 2 25218 Helsingborg.

Ångerrätt
För en beställd tjänst gäller inte ångerrätten om utförande av tjänsten påbörjats, till exempel om du har öppnat och godkänt villkoren i Teoricentralens profil.